Amiga.webz.cz se stěhuje

Jak už to tak bývá, nic není věčné a už vůbec nic nefunguje na věky. Ale pokud se jedná o měkkou (rozumněj softwarovou) část webu, člověk začíná propadat paranoie. Není to tak dlouho, cca čtrnáct dní, co se mi můj domovský blogísek plný růžovoučkých chlapečků Ravenků a Smoothíků začal chovat podivně.

Nejdřív jsem si jako říkal, že nejspíš bude chyba na straně WebuZdarma a brzy to kucí vyřeší. Stále víc se však zdá pravděpodobnější varianta, že web byl sabotován. Ať už to zkusil kdokoliv, zřejmě nespoléhal na to, že mám nějaké ty zálohy (Komenský sice mlel něco o tom „učit se, učit se, učit se“, ale to byl nejspíš na tripu, jinak by říkal „zálohovat, zálohovat, zálohovat“). Brzy se tedy netrpěliví čtenář dočká kompletního obsahu AmigaCFP na zdejších stránkách. Samozřejmě pokud možno zde v blogu, protože jinam asi ony cancy neaspirují :-) I e-Mag AmigaCFP se dočká přesunutí, stejně jako veškerý užitečný software, který jste si mohli na mém blogu stáhnout. O nic tedy nepřijdete. Někdo v nitru pláče, jiný jásá. Tak se s tím smiřte :-)

Články, které mnohdy neztrácejí na aktuálnosti ani po těch pěti letech od jejich vzniku, najdete v sekci Blog – AmigaCFP.

Vzhledem k tomu, že se namnožily jakési spekulace o tom, že mi stránky hackl kdosi cíleně, chci jen poznamenat, že jsem to tak vůbec nemyslel. WebZdarma není úplně dokonalý a už se v minulosti stalo nejednou, že se nějakou dírkou dostal škodlivý softík tam, kam neměl. A to si myslím nastalo i v tomto případě.

About the Author

Zapálený AmigaFanatik, občasný tvůrce her a oddaný vůdce pana Zkázy!