Co se stalo s Amibay?

Co se stalo s Amibay? Po 10 letech na Amibay jsem byl jednoduše účelově vyhozen – BAN! Nikdo se mnou před ani po udělení BANu nekomunikoval, natož abych měl možnost se jakkoliv vyjádřit nebo reagovat.

Prostě jednoho dne mi přišlo jen jedno PMko, že probíhá vyšetřování „being investigated¨ a to je vše. Účet byl zmrazen a od té doby nemám logicky možnost na komunikaci přes PMko. Jako dlouholetý Amibay user s více jak 770 pozitivním hodnocením (100%) bych si snad zasloužil (každý komu se to stane) nějaké bližší info. NIC a tak jsem zkoušel komunikaci s adminama/webmasterem přes „contact us“ NIC, žádná reakce a po 7 dnech přišlo další PMko, že po spravedlivém vyšetřování mi byl udělen BAN a teprve teď mi bylo sděleno proč.

Po BANu není logicky vůbec už jak se ozvat a člověk je prostě out from Amibay. (nejde už ani login atd.)

Nevzdával jsem to a když jsem dostal několik emailů od dobrých známých nejenom z Amibay s dotazem co se děje a proč mám BAN, tak jsme zkusili kontaktovat admina, který to celé způsobil (davideo) přes PMko dobrého dlouholetého kamaráda, který je na Amibay. (Thanks Slowakai and Poland) Odpověď – 2 trestné body za „Flaming / Trolling“ s informací, že vím, proč byl BAN udělen. ANO po udělení BANu mi to bylo přes výše uvedené BAN PMko řečeno, ALE já chtěl reagovat na udělení BANu a rozporovat to!!! Naprosto s BANem nesouhlasím, ale to je asi tak jediné co můžu.

Nejsem sám, kdo má problém s adminama na Amibay… Nejsou nejenom objektivní, řeší jen co chtějí a hlavně jen někoho. Hodně věcí prostě nechtějí vidět. Pravidla na Amibay platí asi jen pro někoho, což jsem měl možnost (a nejenom já) poznat v reálu.

https://www.ppa.pl/forum/pregierz/41202/co-sie-stalo-z-amibay#m678214

Až budu mít chuť, tak budu pokračovat a později to tu bude taky all in english :-)

Pro veřejné info o Amibay, jsem se rozhodl po 2 měsíční nečinnosti a ignorace ze strany adminů.

To be continued… (další help pokus z Dánska a opět admin davideo bez reakce, Norsko a user mr_byte, který vše způsobil a další…

PS. Nejde mi vůbec o návrat na Amibay, ale o informování co se tam děje. Když admin udělí BAN, tak přes to nejede vlak a stačí mu info pouze z jedné strany bez kontaktování druhé strany.

Můj BAN jistě hodně lidem i vyhovuje, konkurence v sale i wanted…

Amiga rules jsou platné pouze pro někoho.

About the Author

Amiga hardware...