Další „Vánočka od Mistička“

Jakkoliv je úchylné titulovat se zdrobnělinou, na lepší krátkou rýmovačku jsem nepřišel (tedy přišel, ale nebylo to publikovatelné). Jak jsem slíbil, tak také činním a do Vánoc chci velectěné čtenáře zahrnout spoustou softwarových dárečků. Není to proto, že bych si o sobě tolik myslel, ale spíš spoléhám na to, že i pravověrný odpůrce všeho, si mezi tou přehršlí nakonec najde něco, co se mu bude líbit a možná i hodit.

Dneska jsem pro Vás připravil roztomilou disketu plnou zábavných historek Šimka a Grossmanna. Jistě se sami sebe ihned zeptáte „K čemu mi to jako bude?“. Ale pomněte a vžijte se do modelové situace.

Jste na chatě a pořádáte večírek pro svou širokou základnu fanoušků. Zábava je v plném proudu, Bravo Hity 518 roztančují vilné dívčiny, které pod náporem kvalitního tuzemského alkoholu začínají ztrácet zábrany a odhazují nejeden ze svých svršků. Pánské oko liž přímo lační po spočinutí na nějaké té rafinované křivce, když v tom se kazeta zašmodrchá a hudby je konec. Internetové připojení k dispozici logicky není a dívky se začínají nudit. Zatímco pekař Šinázlík navrhuje, že půjde upéci něco ze svých slavných sušenek a marně se shání po dobrovolném dárci marijuany, vy obratně vytahujete z batohu svou A600, připojujete ji na televizi a po vložení této diskety se rázem stáváte králem večírku. Děvčata se kolem vás shlukují a dokonce ignorují lascivní pohledy krasavce Stýbla, který to velmi těžce nese a v budoucnu díky tomu bude trpět nočním pomočováním.

A ráno se probouzíte v těsném obětí pěti nejkrásnějších děvčat, které jen šťastně špitají: „Splníme ti každé přání vládče náš!“

No neberte to, že?

  Povídky Šimka a Grossmanna (460.7 KiB, 1,537 hits)

About the Author

Zapálený AmigaFanatik, občasný tvůrce her a oddaný vůdce pana Zkázy!