Zahrajte si Limonádu!

Tak o co tu vlastně jde
Je začátek letních prázdnin, sluníčko praží až žáby usychaj a Pepa je teenager v nejlepších létech. Akorát že nemá žádnou úctu, respekt, kamarády a ani přítelkyni. Navíc má tyranskou starší sestru, která ho umí akorát šikanovat. Jediné, co ho drží při zdravém rozumu, jsou mokré sny o spolužačce Lence zvané Barbie. Ale ta si ho z pochopitelných důvodů ani nevšimne. Možná, kdyby byl pořádnej King, kterému by všichni záviděli a prokazovali respekt… Jenže to bez peněz nebude nikdy. Kde je tedy vzít a nekrást?

Pepa chvíli přemýšlel a pak ho to trklo – bude prodávat limonádu! Před domem si postavil provizorní stánek a vyžebral 150 korun na mamince jako počáteční investici do podnikání. Teď aby mu počásí přálo a bohatství nic nebrání! Nebo brání?
Uvidíme, jestli si na konci prázdnin bude moct dopřát něco toho komfortu a požít díky tomu i trochu té úcty. A kdo ví, možná si najde přítelkyni. A možná to bude i samotná božská Barbie!

Jak se hra hraje, tak to si přečtete v readme na disketě. Ale není to nic složitého. Podstatné je, že se jedná o první hru z mé produkce, kterou opravdu spustíte i na té nejslabší A500 pouze s 512kB Chip. Přesto nebudete ochuzeni o množství grafiky a to se počítá, no ne? :-) A možná je hra i trochu zábavná – to uvidíte sami.

  Limonáda (405.4 KiB, 1,800 hits)

Příjemnou zábavu!

About the Author

Zapálený AmigaFanatik, občasný tvůrce her a oddaný vůdce pana Zkázy!